ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

17 Σεπτεμβρίου, 2020 12:20

Με την 214/23.09.2019 απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βισαλτίας όρισε το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της «ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ» τους κάτωθι :

  1. ΨΑΡΡΑ ΛΕΩΝΙΔΑ, δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου , αναπληρούμενο από τον κ.ΜΠΙΜΠΛΙΑ ΘΩΜΑ , επίσης δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου.
  2. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΑΡΓΥΡΙΟ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου αναπληρούμενος από τον κ. ΑΔΑΜΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ επίσης δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου.
  3. ΒΑΔΑΡΛΗ ΒΑΪΟ δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου αναπληρούμενο από τον κ. ΒΑΔΙΚΟΛΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ επίσης δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου.
  4. ΠΛΑΣΤΗΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ δημοτική σύμβουλο της παράταξης «ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΤΟΠΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ» της κ.Ρακιτζή Τ., αναπληρούμενη από την κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ δημοτική σύμβουλο της παράταξης « Δήμος Βισαλτίας πρΟΤΑγωνιστής» του κ.Τζιάγκαλου Α.
  5. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ δημότισσα, με γνώσεις στο αντικείμενο της επιχείρησης, αναπληρούμενη από την κ. ΚΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ , επίσης δημότισσα.
  6. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΑΔΑΜ ,εκπρόσωπο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας αναπληρούμενο από τον κ. ΖΑΠΡΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ , επίσης εκπρόσωπο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας.
  7. ΜΙΧΑΗΛΟΥΔΗ ΧΑΪΔΩ εκπρόσωπο των εργαζομένων στην επιχείρηση, αναπληρούμενη από την κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΛΑΚΤΗ.

Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβούλιου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ορίστηκε ο κ. ΨΑΡΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ και Αντιπρόεδρος ο κ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

Δείτε ΕΔΩ την 214/23.09.2019 σχετική απόφασή του το Δημοτικού Συμβούλιου Βισαλτίας.

Ετικέτες: