Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βισαλτίας στον αθλητή σφυροβολίας του Βισάλτη Νιγρίτας, Θοδωρή Ζιώγα

7 Μαΐου, 2021 15:54

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον αθλητή του Βισάλτη Νιγρίτας, Θοδωρή Ζιώγα για το νέο του ατομικό ρεκόρ που πέτυχε στο πλαίσιο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών του Ομίλου της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.   Αυτή την στιγμή είναι ο 4ος καλύτερος σφυροβόλος στην Ευρώπη και με κάθε του νέα επίτευξη μας γεμίζει με περηφάνια και ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού στίβου και γενικότερα του Ελληνικού Αθλητισμού.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες και τον προτρέπω να συνεχίσει ν’ αναπτύσσει τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, με προσήλωση στον στόχο του. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του κ. Πασχάλη Γκουγκούδη, και στην οικογένειά του.

Ο Θοδωρής Ζιώγας είναι ένας αθλητής με επιμονή στο στόχο και αγωνιστικότητα. Με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη επιβεβαιώνει όλους όσοι τον στήριξαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν. 

Και εμείς ως Δημοτική αρχή, θα είμαστε δίπλα του και θα τον στηρίζουμε σε κάθε του προσπάθεια. Θοδωρή συνέχισε έτσι, η Ολυμπιάδα είναι κοντά!»

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας
Αθανάσιος Μασλαρινός