Πώς θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στην Νιγρίτα το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου

28 Απριλίου, 2021 12:31

Tο Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021 η καθιερωμένη και η παράλληλη λαϊκή αγορά στη Νιγρίτα θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα παρακάτω:

H Καθιερωμένη λαϊκή αγορά της Νιγρίτας (Δημαρχείο) θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών, των οποίων ο αριθμός της θέσης λήγει σε ζυγό αριθμό (0, 2, 4, 6, 8).
H Παράλληλη λαϊκή αγορά της Νιγρίτας(Κεντρικό Πάρκο) θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών,  των οποίων ο αριθμός της θέσης λήγει σε μονό αριθμό (1, 3, 5, 7, 9).

Οι θέσεις που θα έχουν όσοι συμμετέχουν στην παράλληλη λαϊκή αγορά στο Κεντρικό Πάρκο αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα.

Δεν ξεχνάμε:

? Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ

? Υποχρεωτική η αποστολή μηνύματος στο 13033 από τους καταναλωτές:

X κενό ΟΝΟΜΑ κενό ΕΠΙΘΕΤΟ κενό ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (μετακίνηση για προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου Χ βάζουμε τον αριθμό 2).
Τόσο οι πωλητές όσο και οι καταναλωτές παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η λαϊκή αγορά Δημητριτσίου την Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα (2/5)

Επιπλέον ανακοινώνεται ότι η καθιερωμένη λαϊκή αγορά στο Δημητρίτσι, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αργίας, την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, στις 2 Μαΐου 2021.

Πληροφορίες:

Αντιδήμαρχος Αγροτικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Θ. Μπιμπλιάς κιν. 6986006002