ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 15.000 ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ «ΚΑΘΕ ΚΑΠΑΚΙ … ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΓΡΙΤΙΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΒΙΣΑΛΤΗΣ»

1 Σεπτεμβρίου, 2021 16:49

Με περισσότερα από 15.000 πλαστικά καπάκια συνέβαλε στη δράση του Δήμου Βισαλτίας “Κάθε καπάκι …ένα χαμόγελο” ο Σύλλογος Νιγριτινών Θεσσαλονίκης “Ο Βισάλτης”

Περισσότερα από 15.000 πλαστικά καπάκια που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης», παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Κατσικαρίδη και τα μέλη του Δ.Σ. στον Δήμο Βισαλτίας, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην δράση «Κάθε καπάκι … ένα χαμόγελο».

Το απόγευμα της Τρίτης 31 Αυγούστου ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Αντιδήμαρχος Αργύρης Χατζημάρκος υποδέχθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νιγριτινών και παρέλαβαν τα καπάκια στην είσοδο του Δημαρχείου. Περισσότερα από 15.000 καπάκια, περισσότερα από 15.000 μπουκάλια που ανακυκλώθηκαν και ένα τεράστιο χαμόγελο από το περιβάλλον!

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας ευχαρίστησε τον κύριο Κατσικαρίδη και τα μέλη του συλλόγου, αλλά και όλους τους Νιγριτινούς Θεσσαλονίκης για τα καπάκια που προσέφεραν. Παράλληλα τόνισε πως «Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συγκεκριμένη δράση στον Δήμο Βισαλτίας «Κάθε καπάκι … ένα χαμόγελο», η ανταπόκριση φορέων, συλλόγων και πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία».