Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας συγχαίρει και ευχαριστεί τον σύλλογο Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης «Ορφέας» και τους εθελοντές αιμοδότες

9 Μαΐου, 2023 10:23

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας συγχαίρει και ευχαριστεί τον σύλλογο Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης «Ορφέας» και τους εθελοντές αιμοδότες

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης «ΟΡΦΕΑΣ», για την καθιερωμένη  διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποίησε στον Τράγιλο. Τα μέλη και οι φίλοι του «ΟΡΦΕΑ» στηρίζουν εδώ και χρόνια την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος. Το παρόν στην αιμοδοσία έδωσαν, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός και συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, η Αντιδήμαρχος Υγείας κα Μαρία Πλαστηράκη και ο Πρόεδρος Τραγίλου και αιμοδότης στον Σύλλογο, κ. Ιορδάνης Παντικίδης.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους που συμμετείχαν.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας!