Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στο Δήμο Βισαλτίας

30 Ιανουαρίου, 2022 20:46

Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στο Δήμο Βισαλτίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Βισαλτίας, έκοψε ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός σε μία λιτή και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου «Αθανάσιος Κασιακόγιας».

Μετά τον αγιασμό που τέλεσε ο πατέρας Δημήτριος Μεργιανιώτης, ο Δήμαρχος ευχήθηκε: «Υγεία, πνευματική, ψυχική, σωματική και οικονομική. Να έχουμε αλληλοσεβασμό, αλληλοκατανόηση, υπομονή και αγάπη μεταξύ μας. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία μας τα δύο αυτά χρόνια και εύχομαι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όλοι μας για το δήμο και τους δημότες».

Η πίτα, μοιράστηκε σε όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και ένα για τις Υπηρεσίες και μοιράστηκαν πιτάκια σε όλους τους εργαζόμενους, με το φλουρί να αντιστοιχεί σε τρείς μέρες άδειας. Τυχερός της βασιλόπιτας ο Διευθυντής του Δήμου, Μιχάλης Καρτερός που βρήκε το φλουρί στο κομμάτι των Υπηρεσιών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοί, Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητιμσού, Νεολαίας και Δημοσίων Σχέσεων, Γιάννης Αδαμούδης, Υποδομών, Θοδωρής Βαδικόλιας, Διοικητικών και Οικονομικών Λειτουργιών Νίκος Πασχαλίδης, Καθημερινότητας Αργύρης Χατζημάρκος, Αγροτικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Λεωνίδας Ψαρράς, Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Απόστολος Ντόλκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Παπαθανασίου, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών και Τμημάτων και εργαζόμενοι του Δήμου και των ΚΕΠ.