ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

10 Σεπτεμβρίου, 2021 10:54

Θ. Βαδικόλιας: «Ο Δήμος Βισαλτίας με όλες τις δυνάμεις του συμβάλει στο μεγάλο αυτό εθνικό στοίχημα που λέγεται «Ελευθερία»

Πρώτος στον Νομό σε κατ οίκον εμβολιασμούς κατατάσσεται ο Δήμος Βισαλτίας με τον αριθμό των συνδημοτών μας που εμβολιάστηκαν να φτάνει περίπου τους 100.

Ο Δήμος Βισαλτίας συμμετέχει στο εμβολιαστικό πρόγραμμα κατ’ οίκον για άτομα με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα, καθώς και άτομα μη δυνάμενα να μετακινηθούν στα λειτουργούντα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Σερρών.

Υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των ανθρώπων της 4ης Υ.ΠΕ., σε συνεργασία με τα Κέντρα Υγείας Νιγρίτας και Μαυροθάλασσας και τον Διευθυντή του Κ.Υ. Νιγρίτας κ. Δημήτρη Χατζηκακό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, βοηθούμενο από στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Βισαλτίας, ο οποίος παρέχει και το όχημα μετακίνησης της ομάδας, πραγματοποίησε περίπου 100 κατ’ οίκον εμβολιασμούς.

Με δήλωσή του ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Θεόδωρος Βαδικόλιας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του και υπογραμμίζει την καθοριστική συμβολή των Κέντρων Υγείας και ιδιαιτέρως του Διευθυντή της Νιγρίτας κου Χατζηκακού, για την επιτυχή διεκπεραίωση του εμβολιαστικού προγράμματος κατ’ οίκον και σημειώνει: «Ο Δήμος Βισαλτίας με όλες τις δυνάμεις του συμβάλει στο μεγάλο αυτό εθνικό στοίχημα που λέγεται «Ελευθερία». Συμβάλουμε στον σημαντικό αυτό στόχο της πολιτείας για την μεγαλύτερη και όσο γίνεται πιο γρήγορη εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, μιας και αυτό είναι το ισχυρότερο όπλο μας στην απειλή του κορωνοϊού».