ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2021: Δώσε δύναμη στον τόπο που αγαπάς!

21 Νοεμβρίου, 2021 11:32

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2021: Δώσε δύναμη στον τόπο που αγαπάς!
Συμμετέχουμε στην απογραφή! Στηρίζουμε το μέλλον του Δήμου Βισαλτίας!

ΑΠΟΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Αυτή τη χρονιά μπορούμε να αυτοαπογραφούμε ηλεκτρονικά:
Ένας απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ θα εναποθέσει έναν κλειστό φάκελο σε κάθε οικία, διαμέρισμα ή άλλου είδους κατάλυμα με έναν μοναδικό κωδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί στην συγκεκριμένη κατοικία. Στην συνέχεια, έως 26 Νοεμβρίου 2021 ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού θα μπορεί να εισέλθει στην ειδική εφαρμογή της Απογραφής, μέσω του www.gov.gr (http://www.gov.gr), χρησιμοποιώντας τον μοναδικό αυτόν κωδικό και τους κωδικούς taxis ώστε να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο για το νοικοκυριό και τα μέλη του.

Αλλιώς: Όσοι πολίτες, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορέσουν να απογραφούν μόνοι τους ηλεκτρονικά, θα απογραφούν από τις 27 Νοεμβρίου έως και 12 Δεκεμβρίου 2021 με την μέθοδο «πόρτα- πόρτα» με φυσική παρουσία του απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ.
Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να διευκολύνετε τους απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ, δίνοντάς τους τα στοιχεία που θα ζητήσουν οι οποίοι τηρούν και εφαρμόζουν όλα τα σχετικά μέτρα του Υπουργεία Υγείας για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας.

Οι απογραφείς φέρουν ειδική διακριτή κονκάρδα της ελληνικής στατιστικής αρχής καθώς και ειδική κάρτα με τη φωτογραφία τους την οποία μπορούν να σας επιδείξουν για λόγους ασφαλείας.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.statistics.gr
https://www.statistics.gr/census-2021-process
Στο τηλέφωνο: 2321022097