Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Προκηρύξεις-Υπηρεσιακές μεταβολές

Δ ε λ τ ί ο Τ ύ π ο υ

Στα πλαίσια διεξαγωγής της 14ης Αμφικτιονίας των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας και της παράλληλης διοργάνωσης των '' Γερακινείων 2016'' στο Δήμο Βισαλτίας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-09-2016

Ώρα 20:30. Άφιξη της ''φλόγας της αγάπης'' στην Κεντρική πλατεία της Τερπνής.
Τη φλόγα μεταφέρουν Λαμπαδηδρόμοι ιππείς του Ιππικού Συλλόγου Νιγρίτας και θα αποδώσει τιμές η Φιλαρμονική Τερπνής. Θα ακολουθήσει εκδήλωση με απαγγελία ποιημάτων από μαθητές του Δημ. Σχολείου Τερπνής και τη μέριμνα του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής.
Διανυκτέρευση της Φλόγας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 03 -09 2016

Ώρα 20:30. Άφιξη της ''φλόγας της αγάπης'' στην Κεντρική πλατεία της Νιγρίτας.
Τη φλόγα μεταφέρουν Λαμπαδηδρόμοι του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας , του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νιγρίτας «Βισάλτες» και του αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do – Kick box “MONOMAXOI” Νιγρίτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί η βράβευση της ``ΧΡΥΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ`` κ. Κορακάκη Άννας.

Η τελετή θα γίνει στην Κεντρική πλατεία της Νιγρίτας, στο χώρο διεξαγωγής των ``ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ 2016``.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2016
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Ανακοινώνει


Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά
δύο ( 2 ) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών
ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δ.Ε.Υ.Α.Β., που εδρεύει στη Νιγρίτα Νομού Σερρών, και
συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης,
αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν
πρόσθετα) προσόντα

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ'αριθ. ΣΟΧ 1

 


Ανοίξτε το έγγραφο σε νέο παράθυρο Πατώντας εδώ.

 

ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Α1)

 


Ανοίξτε το έγγραφο σε νέο παράθυρο Πατώντας εδώ.

 

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

 


Ανοίξτε το έγγραφο σε νέο παράθυρο Πατώντας εδώ.

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

 


Ανοίξτε το έγγραφο σε νέο παράθυρο Πατώντας εδώ.

590 6aΕγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους δικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ και του ΑΣΕΠ η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 2.417 ανέργων, ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Κατηγορίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα», για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δημόσιους φορείς της χώρας.

Οι άνεργοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ, έως και την 20η Ιουλίου 2015 και ώρα 12η μεσημβρινή την ειδική «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ», η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο πλήρες κείμενο της Δημόσιας Πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔergasiaΟ Δήμος Βισαλτίας Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών-περιοδικών και πρόσκαιρων αναγκών Η σύμβαση θα είναι διαρκείας οκτώ (8) μηνών

Πρόκειται για τις ειδικότητες:

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (GREIDER) 1 άτομο
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (JCB) 1 άτομο
ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 3  άτομα
ΥΕ Εργατών- τριών Καθαριότητας  3 άτομα

Δείτε ΕΔΩ την Ανακοίνωση υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 του Δήμου Βισαλτίας

εργασία29Μέσα στις επόµενες ηµέρες θα προκηρυχθεί το δεύτερο σκέλος του προγράµµατος κοινωφελούς εργασίας, που θα αφορά 20.000 θέσεις εργασίας στις περιφέρειες, στα υπουργεία και στους εποπτευόµενους φορείς.

Το πρόγραµµα είναι συνολικού προϋπολογισμού 77 εκατομμυρίων ευρώ, απευθύνεται σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθµίδες και ειδικότητες, ενώ για πρώτη φορά θα περιλαµβάνει µοριοδότηση για τα άτοµα µε αναπηρία (ΑµεΑ).

Η πρώτη πρόσκληση θα γίνει για την κάλυψη 720 θέσεων φύλαξης στο υπουργείο Πολιτισµού, ενώ τη µερίδα του λέοντος στις προσλήψεις θα διεκδικήσουν τα υπουργεία Εργασίας, Υγείας, Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθµισης.

Το πρόγραµµα προβλέπει συµβάσεις για 5 µήνες και µισθό 431,75 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών και 495,25 ευρώ για τους άνω των 25 ετών.